Holdtræning

For dig der elsker fællesskabstræning!

Hos Dyrup Fitness tilbyder vi en bred vifte af hold.
Fitness og fri hold, giver mulighed for at deltage på alle vores hold i M3.
Antal pladser varierer fra hold til hold – det vil være synligt på bookingen.

Har du ønsker til et bestemt hold, så send en mail, så vi kan se om det er en mulighed inden for den nærmeste fremtid!

Holdplanen kan varierer ift. instruktører og ferieperioder.

Vi arbejder på at få en rullende holdplan for weekenderne, så følg med! 

 

Book hold og se den aktuelle holdplan her under.

 

Dyrk Fællesskabet i Dyrup Fitness

En time med et mix af jump på trampolin og styrkeøvelser. Alle kan være med og der er garanti for sved på panden og ikke mindst et smil på læben.

NYHED – Starter januar 2022!

Træningsformen, der forener krop, sind og sjæl. Yoga øger dit overskud, giver bedre kropsbevidsthed og forebygger, lindrer samt frigør spændinger i kroppen. Yoga er for alle.
Vi har seniorhold om formiddagen.

Styrke, balance og koordination blot ved brug af egen kropsvægt og tyngdekraft. TRX står for, Total Body Resistance Exercise. TRX gør det muligt lynhurtigt at variere og udfordre sig selv, da øvelserne kan justeres blot ved at træde frem eller tilbage. TRX er for dig, som elsker en udfordring, samt sjov og effektiv træning.

Den ultimative træningsform, hvor du kombinerer styrke-, konditions- og smidighedstræning. Vi træner med egen kropsvægt og let udstyr og tager udgangspunkt i din form, uanset køn og alder. Du opnår en stærk, atletisk og slankere krop.

Få pulsen op med denne populære træningsform. Træningen foregår på individuelle trampoliner. Det er intensiv træning med puls og rytme. Du er garanteret sved på panden, forbrændte kalorier og et kæmpe smil på læben.

Der cykles i fællesskab, men på individuelle niveauer og med egne mål. Alle kan deltage. Cykelsko kan lånes – dog kan alm. indendørssko sagtens bruges.

Høj Intens Interval Træning! Med HIIT træner vi ildtoptag, hjertekarfunktion og muskelstyrke. Yderligere skruer vi helt op for kalorie-forbrændingen.
Perfekt træning til hele kroppen!

Old school træning for de tre store muskelgrupper; baller, lår og mave!
Fokus på teknik, opstramning og korrekt udførelse. Muskelsyrer og hårdt arbejde giver gode resultater. Alle kan være med! Øvelserne kan justeres efter dit niveau.

Fokus på mave og ryg øvelser. En sjov time, som er nem at gå til og hvor alle kan være med, da vi tager udgangspunkt i den enkeltes niveau.

Perfekt træning til cykelryttere 

Følgende hold er med seniorerne i fokus, men alle er velkommen! 

Træningsformen, der forener krop, sind og sjæl. Yoga øger dit overskud, giver bedre kropsbevidsthed og forebygger, lindrer samt frigør spændinger i kroppen. Yoga er for alle.

Balancen svækkes med alderen, men den kan styrkes og trænes tilbage i rette form. Ved simple øvelser kan vi styrke muskler, led og sener. Denne træningsform egner sig især godt til gigtramte og folk med knogleskørhed.

Et simpelt redskab med uendelige variationsmuligheder. Elastikker er gode for hele kroppen. Kropsbevidsthed og kropsspænding styrkes og trænes. Der er elastikker til alle niveauer.

Styrk både muskler og kredsløb. Timen tager udgangspunkt i forskellige styrkeøvelser krydret med pulstræning. Tilpasset et seniorniveau, hvor alle kan deltage. Sjov og effektiv træning.

Elsker du håndvægte, elastikker og stepbænke – så̊ er Stram Op lige noget for dig! Vi strammer hele kroppen op, med simple øvelser, der kan justeres efter niveau. Det er effektiv træning med gentagelser, så̊ vi mærker resultater og sved på panden. Varieret træning kombineret med vejrtrækningsøvelser, der styrker hele vores core. Alle kan være med. 

Kan man træne på en stol? Svaret er JA! Få effektiv træning og sved på panden ved hjælp fra en stol. Stolen bruges både som redskab og som støtte. De fleste øvelser kan også laves stående. En træning med stol, elastikker og håndvægte. Alle niveauer bliver tilgodeset, og alle bliver udfordret.

En god blanding af træning for hele kroppen og alle de store muskelgrupper. Højt humør, sved på panden og udfordringer til alle.